Catterybeleid


Onze poes en katers en kittens zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen bij ons in huis en onze afgezette tuin. Ze liggen graag lekker lui op de bank of in de enorme klimboom / krabboom. Onze kittens groeien op in de huiskamer en groeien tevens op in het bijzijn van onze lieve huishond Nashico (Shiba inu, reu).

Wij steken heel veel energie, liefde, zorg en tijd in de opvoeding om de kittens te laten opgroeien tot lieve, evenwichtige, ondernemende katten. Vanaf 13 weken mogen de kittens ons huis verlaten, naar hun nieuwe gouden mandje / nieuwe personeel, wij hanteren de leeftijd van minimaal 13 weken om het kitten maximaal te laten socialiseren. Het kitten is dan reeds ingeënt, ontwormd, gechipt en voorzien van een stamboom en een europees paspoort. Voor de voorwaarden onder welke een kitten beschikbaar wordt en ons huis verlaat, verwijs ik u naar Voorwaarden Kittens.

Ter aanvulling willen wij nog benoemen dat wij onze Cattery houden volgens de regels van de kattenvereniging Mundikat en is onze Poes Abby volledig getest: op bloedgroep (bloedondezoek en DNA), kleurdragerschap(DNA), PKD (door middel van een echo) en HCM (echo) aangevuld met Jaarlijkse herhalingstesten op HCM (echo) door het dierenechocentrum en bloedonderzoek op FelV-FIV door onze vaste dierenartsen van dierenartsencentrum Gardeniers. Abby, Dhjubba, Boeddha en Nashico worden jaarlijks gevaccineerd, 4x per jaar ontwormd en preventief behandeld tegen vlooien en teken. Dit is voor ons vanzelfsprekend.