Kittens geboren · 29. juni 2020
29 juni 2020 zijn er 2 gezonde kittens geboren, een poesje en een katertje. Voor beide hebben we een goede match gevonden met een gouden mandje.

Kittens geboren · 28. april 2019
In de week van 3 mei gaan de kittens verhuizen naar hun nieuwe personeel. De kittens hebben de namen gekregen: George Green Boeddha, Bruce Grey Boeddha, Lena Pinky Boeddha en Bailey Red Boeddha. Wij wensen de nieuwe eigenaren een lange liefdevolle vriendschap met hun nieuwe huisgenootjes.
30. maart 2019
Wekelijks kunt u nieuwe foto's van de kittens bekijken bij Abby's eerste nestje.
Kittens geboren · 17. maart 2019
Alle Kittens zijn gereserveerd. Over 7 weken gaan ze ons speel paleis verlaten en vertrekken ze naar hun nieuwe personeel.
Kittens geboren · 10. maart 2019
Er is 1 katertje en 1 poesje gereserveerd. Groen > George green. Roze > Lena pinky. Grijs > in optie. Rood > in optie.
Kittens geboren · 16. februari 2019
Alle kittens zijn reeds in optie.
Kittens geboren · 02. februari 2019
Er zijn momenteel nog 4 kittens beschikbaar. Zoals we tot nu toe hebben kunnen beoordelen zijn het 2 katertjes en 2 poesjes. Maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, het is voor ons de 1e nestje en het blijkt nog al moeilijk te beoordelen, vanaf 3 weken is het beter te zien. Mocht u interesse hebben bent u van harte welkom om op kraambezoek te komen vanaf 4-5 weken. Kraam bezoek is altijd op afspraak. Het zijn inderdaad 2 katertjes en 2 poesje.
Kittens geboren · 02. februari 2019
Op 25 januari zijn er 5 kittens geboren. 2 kittens zijn geboren via de natuurlijke weg en 3 kittens met een keizersnee. 1 kitten heeft het tot ons grote verdriet niet mogen halen en heeft een mooi plekje in onze tuin gekregen. De kittens zijn nu 1 week oud en blijven nog 13 weken bij ons voor ze mogen verhuizen naar hun nieuwe gouden mandje / hun nieuwe personeel. De kittens mogen kraam bezoek ontvangen vanaf 4-5 weken. Kraam bezoek is altijd op afspraak. Foto's van de kittens volgen zsm.