Kittens geboren

Kittens geboren · 29. juni 2020
29 juni 2020 zijn er 2 gezonde kittens geboren, een poesje en een katertje. Voor beide hebben we een goede match gevonden met een gouden mandje.

Kittens geboren · 28. april 2019
In de week van 3 mei gaan de kittens verhuizen naar hun nieuwe personeel. De kittens hebben de namen gekregen: George Green Boeddha, Bruce Grey Boeddha, Lena Pinky Boeddha en Bailey Red Boeddha. Wij wensen de nieuwe eigenaren een lange liefdevolle vriendschap met hun nieuwe huisgenootjes.
Kittens geboren · 17. maart 2019
Alle Kittens zijn gereserveerd. Over 7 weken gaan ze ons speel paleis verlaten en vertrekken ze naar hun nieuwe personeel.
Kittens geboren · 10. maart 2019
Er is 1 katertje en 1 poesje gereserveerd. Groen > George green. Roze > Lena pinky. Grijs > in optie. Rood > in optie.
Kittens geboren · 16. februari 2019
Alle kittens zijn reeds in optie.
Kittens geboren · 02. februari 2019
Er zijn momenteel nog 4 kittens beschikbaar. Zoals we tot nu toe hebben kunnen beoordelen zijn het 2 katertjes en 2 poesjes. Maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, het is voor ons de 1e nestje en het blijkt nog al moeilijk te beoordelen, vanaf 3 weken is het beter te zien. Mocht u interesse hebben bent u van harte welkom om op kraambezoek te komen vanaf 4-5 weken. Kraam bezoek is altijd op afspraak. Het zijn inderdaad 2 katertjes en 2 poesje.
Kittens geboren · 02. februari 2019
Op 25 januari zijn er 5 kittens geboren. 2 kittens zijn geboren via de natuurlijke weg en 3 kittens met een keizersnee. 1 kitten heeft het tot ons grote verdriet niet mogen halen en heeft een mooi plekje in onze tuin gekregen. De kittens zijn nu 1 week oud en blijven nog 13 weken bij ons voor ze mogen verhuizen naar hun nieuwe gouden mandje / hun nieuwe personeel. De kittens mogen kraam bezoek ontvangen vanaf 4-5 weken. Kraam bezoek is altijd op afspraak. Foto's van de kittens volgen zsm.